Resultater fra Telenorkarusell 31. januar 2023

Da er andre Telenorkarusell gjennomført under flotte forhold, 127 barn stilte til start. Denne gangen var det en deltager som klarte å gå de to rundene på nøyaktig samme tid, gratulerer til Levi Skjefstad Andersen som "dagens nuller".

Resultatliste fra årets første Telenorkarusell

Det var rekorddeltakelse på sesongens første Telenorkarusell, hele 155 barn deltok. Her er resultatene (pdf).

Støtt Heimdal ski

Heimdal ski er en liten klubb med store utgifter til snøproduksjon på Saupstad skistadion. Vi er veldig takknemlig for all støtte vi får slik at vi kan opprettholde et godt tilbud til barn og ungdom i nærområdet og fortsatt kunne tilby gratis skileik det første året for de aller yngste.

Resultater fra Heimdalsprinten

Her er resultatlisten fra Heimdalsprinten (pdf).

Resultater prolog Heimdalsprinten

Her er pdf med resultater fra prologen.

Telenorkarusell-renn vinteren 2023

Tirsdag 17. januar går første Telenorkarusell (også kalt nullrenn) av stabelen på Saupstad Skistadion, Telenorkarusellen er for barn opp til 12 år og man trenger ikke være medlem av en skiklubb for å delta. Påmelding på skistadion fra 17.00, kun 50,- for å delta. Rennet starter 18.00, med de minste først.

Heimdalsprinten 2023

Heimdalsprinten 2023 søndag 8. desember kl. 11 på Saupstad Skistadion. Parkering ved Saupstad Skistadion, parkeringsavgift 50,- vippses til 785658, velg deretter Saupstad for gyldig parkering.

Skisamling Dombås

Felles klubbsamling på Dombås på snø for alle utøvere og foresatte.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift