Sterk Norgescup-helg av Sture Thoresen

Heimdal Ski gratulerer Sture Thoresen med en meget sterk Norgescup-helg. Det ble en 12.-plass på lørdag i klassisk og en knallsterk 4.-plass i søndagens skøyterenn. Sture er yngst i 19/20 årsklassen og i dag var han beste 19-åring.

Med årets resultater er det en mulighet for at Sture kan kvalifisere seg til neste års juniorlandslag, det blir spennende å se.

Det at Sture dukker opp på treninger i Heimdal ski gjør at de de yngre i klubben blir inspirert, noe både store og små i klubben setter veldig stor pris på.

Sture er et stjerne-eksempel på hvordan man skal nå toppen. Ingen barnestjerne, men har bygd stein på stein og gått utviklingstrappa, og det gir resultater. God oppfølging fra Heimdal videregående har også vært viktig.

I tillegg er det veldig gøy at Eskil Døsvik Moe, som selv tidligere har vært aktiv i Heimdal Ski og nå er trener både på skileik og 11-12-årsgruppa, tok turen til Steinkjer for å heie på kompisen. Kanskje Eskil etter hvert går i sin fars fotspor og blir servicemann/smører for eliteløperne?

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift